Atabağı Belediyesi, Türkiye İş Kurumu üzerinden verdiği ilan doğrultusunda en az ilköğretim mezunu geçici işçi statüsünde görevlendirmek üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. Belediye Başkanlığı istihdamından yararlanmak isteyen adaylar haberimizden Atabağı Belediyesi geçici işçi alımı şartlarını ve ilan bilgilerini alabilirler.

BELEDİYE BAŞVURU BİLGİLERİ NEDİR?

Atabağı Belediye Başkanlığı en az ilköğretim mezunu işçi alımı ilanından yararlanmak isteyen adayların öncelik olarak başvuru aşamasında gerçeğe aykırı belge vermemesi gerekmektedir. Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verenler tespit edilirse başvuru işlemleri iptal edilmesinin yanı sıra yasal işlem başlatma hakkı Belediye Başkanlığı tarafından saklı tutulmaktadır. Adaylar Atabağı Belediyesi en az ilköğretim mezunu işçi alımı ilanına başvuru işlemlerini Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yapabilecekleri gibi İŞKUR il müdürlükleri üzerinden de iş başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru işlemleri devam ederken aynı güne denk gelen aynı kurumların ilanlarından sadece birisine başvuru yapılabilecektir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması en fazla lisans mezunu olması Belediye Başkanlığı tarafından bildirilmiş olup, beden işçisi kadrosunda istihdam sağlanacaktır.

Atabağı Belediye Başkanlığı geçici işçi alımı ilanına Atabağı ilçesinde ikamet eden adayların başvuruları kabul edileceği Belediye Başkanlığı tarafından bildirilmiştir. Ayrıca adayların Atabağı Belediye Başkanlığı en az ilköğretim mezunu işçi alımı ilanına 10 Haziran 2019 Pazartesi gününe kadar başvuru yapmaları belirtilmiştir olup, adaylar belediye ilanına İŞKUR kamu gurubu ilanları üzerinden ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim