Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Konyaaltı Belediyesi 14 farklı meslek grubunda 44 personel alımı yapacağını bildirdi. Başvuru süreci başlamış olan ilan için kontenjan dağıımı ve ilanın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

14 Farklı Meslekten 44 Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Konyaaltı Belediyesi 14 farklı meslekte, Mühendis, Ziraat Teknikeri, Büro personeli, EĞitmen, Elektrik Ustası, Aşçı, Özel Güvenlik ve Şoför pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediye personel alımı ilanına başvuru için yukarıdaki tabloda belirtilen eğitim alanlarından mezub olmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

Başvurular Başladı! Nasıl Başvuru Yapılır?

Konyaltı Belediyesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 29 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 31 Aralık 2021 tarihi saat 17:30 a kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece internet üzrinden https://konyaaltı.bel.tr/aralik-is-basvuru adresi üzerinden yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim