Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlanmıştı. İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları için başvurular bugün sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi alımlar 8 farklı alanda yapılacak.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Büyükşehir Belediyesi 200 kişilik boş kadro ile 8 farklı meslek grubundan 200 Personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, 18 yardım Dağıtım Elemanı ( Erkek ), 9 Aşçı Yardımcısı, 10 Aşçı, 40 Temizlik Personeli, 8 Erkek Çocuklukta Öğretmen yardımcısı ( karşılama personeli ), 108 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, 5 Büro Personeli, 2 Sosyal Hizmet Uzmanı kadrolarında yapılacak.

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 200 personel alımı 17 Ağustos 2021 tarihinde başlamış olup en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

İLAN DETAYLARI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları için adaylardan en az ilköğretim mezunu olmak, Antalya İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

Editör: TE Bilisim