Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı için ilan yayımlandı. Bugün ( 24 Ağustos 2021 ) itibar ile gelen ilana göre Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere İtfaiye Eri yönetmeliğine göre 125 Memur Alımı yapılacak.

KADRO BİLGİSİ:

Büyükşehir Belediyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans mezunu 125 İtfaiye Eri alacak. KPSS Puanı ile başvuru yapılacak olup 55 taban puan almış olmak gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri talep edecek. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Eğitim, şartları aranacak.

Genel Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi : En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Antalya Büyükşehir Belediyesine memur alımı için adaylar başvurularına 4 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 8 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Gülveren Mahallesi Hürriyet Caddesi Kepez/ANTALYA adresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı içerisinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı birimine şahsen müracaat edilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim