İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanı yayımlandı. Manisa Akhisar belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 25 kişilik kadro ile Park ve Bahçe elemanı alımı yapılacağı bildirildi. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve ilan hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Manisa Akhisar Belediyesi 25 işçi alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, şartları aranacak. 

Ayrıc başvuru yapacak adaylar Akhisar bölgesindeki park ve Bahçelerden sorumlu olacaklardır.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Belediye Personel alımı ilanı 2 Kasım 2021 tarihi ile duyurulmuş olup en geç 04 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular Başvuru dilekçesi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf, Kimlik Fotokopisi, Adli Sicil kaydı ve Erkek adaylar için askerlik durum belgesi ile şahsen başvuru yapılscak.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/49796/manisa-akhisar-belediyesi-personel-a-s-04-11-2021.pdf