Afyonkarahisar Salar Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandıç Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Afyonkarahisar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu adaylar çerisinden Memru Aımı Yapacak. İlan az önce yayımlanmış olup Başvurular Mayıs ayında alınacak. Peki ilan detayları nelerdir?

Kontenjan Detayları Nedir?

Kadro Unvanı: Şoför

Sınıfı: Genel İdare Hizmetleri Sınıfı

Kadro Derecesi: 11

Adedi: 1

Niteliği: Herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Cinsiyeti: Kadın/Erkek

Kpss Türü: KPSSP94

Kpss Puanı: En Az 55 KPSS

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Afyonkarahisar Salar Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devler memurları kanunn 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylarda KPSS, Eğitim, Sürücü Belgesi gibi nitelikler aranacak.

Buna Göre Genel olarak: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den lise seviyesi,nde KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, En az lise mezunu olmak ve C sınıfı ehliyete sahip olmak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye Memur Alımı başvuruları 16 Mayıs 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını Aşağıdaki istenen belgelerle birlikte Salar Belediye Başkanlığı Merkez/Afyonkarahisar adresine başvuru yapmaları gereklidir.

Başvuru İçin Adaylardan İstenen Belgeler:

İLANIN TAM METNİ