Afyonkarahisar ilinin Kılıçarslan Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan memur alımı süreci başlıyor. 2022 yılının Şubat ayında tamamlanacak olan memur alımı başvuruları için adayların gerekli belgeleri hazırlamaları bekleniyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na bağlı olarak istihdam edilecek memur adaylarının, belediye bünyesindeki boş kadrolarda görevlendirilmek üzere işe alınacağı belirtildi. Başvuru şartlarında ise temel koşulların yanı sıra lisans düzeyi ve KPSS puan gereksinimlerinin yer aldığı görülmekte. Belediye tarafından duyurulan memur alımı koşullarına göre toplam olarak istihdam edilecek personel sayısı ise 2 olarak duyuruldu. Memur alımı sürecinde, belediye bünyesinde görev almak üzere 1 adet bilgisayar işletmeni ve 1 adet tahsildar istihdam edilecek.

Kılıçarslan Belediyesi Güncel Memur Alımı Başvuru Şartları

Kılıçarslan Belediyesi tarafından yürütülecek olan memur alımı süreci yaklaşıyor. 1 adet tahsildar, 1 adet bilgisayar işletmeninin istihdam edileceği bu memur alımı sürecinde, adayların temel başvuru şartlarını karşılaması gerekmekte. Kılıçarslan Belediyesi’nin memur alımı sürecine katılmak isteyen adayların; T.C. vatandaşı olması, KPSS puan türünden yeterli başarıyı sergilemiş olması, ilgili lisans bölümlerinden mezun olması ve en az B sınıfı ehliyet belgesine sahip olması istenmekte. Başvuru sürecini takip eden memur adaylarının; KPSS puan sonucu belgesi, mezuniyet belgesi, sürücü belgesi fotokopisi, kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf hazırlaması gerekmekte. Ayrıca erkek adayların, askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair gerekli belgelerini de diğer başvuru belgeleriyle birlikte ilgili kuruma göndermesi beklenmekte. Kılıçarslan Belediyesi’nin internet sitesinden elde edilebilen başvuru formunu dolduran adayların, hangi kadroya başvurduğuna dair dilekçeyi ve diğer başvuru belgelerini tamamlayarak müracaatlarını tamamlamaları uygun olacak.

Kılıçarslan Belediyesi 2022 Memur Alımı Kadro Açığı

Kılıçarslan Belediyesi’nin 2022 yılının Şubat ayında gerçekleştireceği personel alımı, 1 adet tahsildar ve 1 adet bilgisayar işletmeninin istihdam edilmesi ile sonuçlanacak. Başvuru belgelerini tamamlayan memur alımı adaylarının, 31.01.2022 ve 02.02.2022 arasında ilgili kurumdan müracaat işlemlerini tamamlamaları mümkün olacak. Sözlü sınava katılacak olan adayların, az önce belirtilen tarihler arasında; belediye tarafından belirtilen adrese giderek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekte. Adaylar arasındaki bilgisayar işletmeni kadrosuna başvurmak isteyen kişilerin, KPSS P94 puan türü üzerinden 60 puan almış olması istenmekte. Tahsildar kadrosuna başvuracak olan adayların ise KPSS P93 puan türünden 65 puan almış olması yeterli olacak.