Belediye kapsamında bir çok farklı pozisyonlarda ilanlar yayımlanıyor. Son olarak yayımlanmış olan ilana göre Adana İmamoğlu Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda alım yapacak. Bu kapsamda ilan İŞKUR üzerinde 22 Ekim 2019 tarihinde yayımlandı ve bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Adana ilinde hizmet vermekte olan İmamoğlu Belediyesi bünmyesinde 4 kişilik kadro ile kamu personeli alacak. Bu yönde 3 Güvenlik Görevlisi ve 1 Temizlik görevlisi alınacak. Alımların niteliği Daimi statüde olacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adana İmamoğlu Belediyesine başvuru yapacak adaylar öncelikle Adana ilinde ikamet ediyor olmaları gereklidir. Sonrasında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruştrurması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve alım yapılacak pozisyon için ilgili bilgiye sahip olmak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

İlana başvurular ilanın yayım tarihi olan 22 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 23 Ekim 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Kimlik Fotokopisi, Nüfus Kayıt Örneği, Sabıka Kaydı ve Sağlık raporu ile yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim