Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ve görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere belediye çalışanı alımı ilanı yayımlamakta olup alım ilanları belediyelerce hazırlanmakta ve kamuoyuna Türkiye İş Kurumu aracılığı ile duyurulmaktadır.

İŞKUR arcılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 7 farklı belediye başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 80 belediye personeli alımı ilanı yayımladığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları alım yapacak, hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Tüm detayları paylaşıyoruz.

BELEDİYELER ve POZİSYONLAR NELERDİR?

7 farklı belediye başkanlığı 80 belediye personeli alımı yapacak. Peki hangi belediyeler alım yapıyor? Buna göre Güneykaya Belediye Başkanlığı, Ayladüzü Belediye Başkanlığı, Sülümenli Belediye Başkanlığı, Sinanpaşa Belediye Başkanlığı, Serik Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı Ve Erdek Belediye Başkanlığı 80 belediye çalışanı alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir? Peki pozisyonlar nelerdir?

Alınacak pozisyonlara bakıldığında Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.), Beden İşçisi (Genel), Kamyon Şoförü, Büro İşçisi, Güvenlik Görevlisi, Şoför-Yük Taşıma, Marangoz, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Temizlik Görevlisi, İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı kadroları için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

7 farklı belediye başkanlığının personel alımı ilanı ulaşmak isteyen adayların şu adımları takip etmesi gerekmektedir. Öncelikle adayların https://goo.gl/PA3uMX linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Enter yani git tuşuna basarak adaylar İŞKUR'un sayfasına gelmeli ve iş yeri ünvanı alanına büyük harflerle BELEDİYE yazarak ara butonuna basması gerekiyor. Karşısına gelen belediye ilanlarından istediğine adaylar müracaat edebilir.

TÜM BELEDİYE İLANLARI BURADA