Ağustos ayının da ikinci haftasını geride bırakırken kamu kurumları tarafından yapılan personel alımları da devam ediyor. Bu noktada belediyelerce yayınlanan farklı ilanlarda, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere KPSS şartı aranmaksızın alımlar gerçekleştirilecek olup ilgili alımlara ilişkin detaylar ve başvuru şartları ise haberin devamında yer almaktadır.

Vize Belediyesi

Belediye tarafından yapılan tüm alımlarda adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, 18 yaşını aşmış olmak, TCK ilgili maddelerinde hüküm giymemiş olmak, ilçede ikamet ediyor olmak başta olmak üzere genel şartları sağlaması gerekmektedir.

1 inşaat ustası için en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak, ilçede ikamet ediyor olmak şartları; 1 beden işçisi alımı için ise en az lise mezunu olmak, sağlık sorunu olmamak şartı; 2 beden işçisi için ise en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 1 büro elemanı için en az lise mezunu olmak, kadın olmak, daha önce muhasebe deneyimi olmak şartları ile personel alınacaktır.

Erkmen Belediyesi

Belediye genel alım şartlarının yanı sıra en az ilkokul mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak ya damuaf olmak şartları ile 20 beden işçisi alımı yapacaktır.

Kızılkaya Belediyesi

Kurum tarafından 1 ağır vasıta şoförü alımı yapılacak olup adayların iyi derecede ağır vasıta aracı kullanabilir olması, en az lise mezunu olmak, bedenen çalışmaya engel bir durumu olmamak, en az E ve D sınıfı ehliyete sahip olmak, erkekler için askerliğini yapmış olmak, tercihen 12 aydır ilçede ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi

Belediye tarafından 1 jeoloji mühendisi, 1 çevre mühendisi için, 1 mimar ve 5 beden işçisi alımı için alımı için ilgili kanun gereklerini sağlamak, ilçede ikamet ediyor olmak, mesleğe uygun özel ve mesleki şartları taşımak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Karakoçan Belediyesi

1 temizlik işçisi alımı için en az ilkokul mezunu olmak, ilçede ikamet ediyor olmak, 25 ile 50 yaş arasında olmak; 1 yardımcı hizmetli alımı için ise de aynı şartları sağlıyor olmak gerekmektedir. 1 şoför alımında adayların en az 5 yıllık ehliyet sınıf tecrübesi olması, 25 ile 50 yaş arasında olması, en az ilkokul mezunu olması şartları aranmaktadır.

Feke Belediyesi

1 iş makinesi operatörü alımı için adayların erkek olmak, lise mezunu olmak, operatör belgesi olmak ve ilçede ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gereklidir.

İlanlara erişim sağlamak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/