Akıncılar Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere ilk defa atanacaklar ve 657 sayılı devlet memurları kanuna göre 3 Memur ve 2 Zabıta memuru alımı yapılacak. Adayların lisans mezunu be Kamu Personeli Seçme Sınavından ena z 50 puan almış olmaları gereklidir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için son şans. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

ALIM DETAYLARI:

Başvuru yapmış olan adaylar değerlendirmeye alınacak. Akıncılar Belediyesi tüm değerlendirmeler sonucunda bünyesine toplamda 5 kişi alacak. Bu yönde Zabıta Memur alımında sadece erkek adaylar alınacak. Düz memur alımına ise kadın ve erkek adaylar başvuru yapabildi.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANIYOR!

Sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları geçerli olacak. Buna göre Akıncılar Belediyesi 2018 yılı KPSS'den P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacak. 

Zabıta memuru alımları için ise, Erkeklerde 167 cm boyundan kısa boylu olmamak şartı ve sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 31.07.2020 tarihinde Belediyeye ait resmi internet sitesi olan www.akincilar.bel.tr adresinde ve ilan panosunda ilan edilecektir.

SINAV NE ZAMAN?

Zabıta memuru kadrolarına başvuran adaylar için sözlü ve uygulamalı, diğer adalar için sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınavlar 10/08/2020 tarihinde Akıncılar Belediye Başkanlığı Akıncılar/SİVAS adresinde yapılacaktır. Zabıta memuru için yapılacak uygulamalı sınav 10.08.2020 tarihinde Akıncılar Belediyesi Halısahası -Akıncılar/SİVAS adresinde yapılacaktır. Sözlü sınav saat 09.00’da başlayacaktır. Zabıta memuru için yapılacak uygulamalı sınav Saat 14.00 başlayacaktır.