İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda belediyeler de personel alımlarını nisan sonu itibari ile arttırmış olup bu kapsamda en son yayınlanan ilanlarda 5 belediye tarafından toplamda 16 personel alımı yapılacak olup adaylar büro işçisi, otopark görevlisi olmak üzere farklı kadrolarda istihdam edilecektir. İlgili belediyeler, istenilen başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Kapaklı Belediyesi

Belediye tarafından yapılacak olan alımda 1 büro işçisi istihdam edilecek olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, son altı ay içinde ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, adli sicil kaydı olmamak, lise mezunu ve erkek olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, emekli olmamak şartları aranmaktadır. İlana başvuru yapmak isteyenler istenilen belgeler ile birlikteeposta üzerinden yapılması gerekmektedir.

İkizdere Belediyesi

İlgili belediye tarafından 1 beden işçisi alımı yapılacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmamak, erkek olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, en az ilköğretim mezunu olmak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, E sınıfı ehliyeti bulunmak şartları aranmaktadır.

Beltaş Belediyesi

Belediye 1 şoför alımı için adayların en az ön lisans mezunu olması ön şartını, 7 otopark personeli kadrosu için ise aynı şeklide T.C. vatandaşı olmak ve ön lisans mezunu olmak şartını aramaktadır.

Karabiga Belediyesi

Belediye tarafından 2 temizlik görevlisi alımı yapılacak olup Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını aşmış olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, Biga ilçesi sınırlarına oturmak, en az ilkokul mezunu olmak ve emeklilik hakkı olmamak şartları aranmaktadır. 1 yağlayıcı-gresleyici kadrosu için ise genel şartların yanı sıra araç ve iş makinalarının yıkama, yağlama ve bakımlarını gerçekleştirilecek tecrübeye sahip olma ek şartı vardır.

Bahşılı Belediyesi

Belediye 3 beden işçisi alacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Kırıkkale ili Bahşili ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, 50 yaş üzeri erkek olmak en az ilköğretim mezunu olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Tüm ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim