Belediyeler memur alımı yapmaya devam ediyor. Her geçen gün yayımlanan yeni Belediye Personel Alımı ilan ile Türkiye Geneli farklı Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak için toplamda 113 kişilik boş kadro ile Belediye Memur Alımı yapılacak. Alımlar en az Lise, Ön lisans ve Lisans mezunu olan adaylar içerisinden yapılacak. Başvuru süreci hafta başı itibari ile başlayacak.

ilanları detaylarını haberimizin devamında sizlerle paylaşıyoruz.

BELEDİYE MEMUR ALIMI DETAYLARI:

5 Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 113 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda memur alımı yapılacak. Buna göre alımlar, Fatih Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Edirne Belediyesi, Tanoba Belediyesi ve Safranbolu Belediyesi tarafından yapılacak.

Fatih Belediyesi:

Belediye 40 Kişilik boşluk ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapılacak. En Az lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmaları gereklidir.

Üsküdar Belediyesi:

Üsküdar Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu memur alımı yapılacak. Bu kapsamda Kadın ve Erkek adaylar içerisinden 50 Kişilik Boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Buna göre, Lise 10, Ön Lisans 12 ve Lisans mezunu 23 kişi alınacak olup adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

Edirne Belediyesi:

Edirne Belediyesine KPSS en az 60 puan ile Lise mezunu 4, Ön Lisans mezunu 6 ve Lisans mezunu 3 olmak üzere toplamda 13 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

Safranbolu Belediyesi:

Belediye 8 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı ve Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak üzere 4 İtfaiye Eri ve 4 Zabıta Memuru alınacak. Buna göre İtfaiye Eri alımları için adayların en az 60 ve Zabıta memuru alımları için en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Tanoba Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği giderebilmek için 2 kişilik boşluk ile 1 Zabıta Memuru ve 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Alımlar en az Lise Mezunu adaylar içerisinden KPSSP94 puan türüne göre 65 puan almış olmak gereklidir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Herhangi bir Suç hükümlülüğü olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konusu Belediyeler adaylardan özel olarak yukarıdaki KPSS şartları ve Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı için ise, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Söz konusu belediyelerin memur alımı başvuruları Hafta başı itibari ile yani 26 Nisan 2012 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantılar yardımı ile gerçekleştireceklerdir.

Fatih Belediyesi Lisans Mezunu 40 Zabıta Memuru Alımı İlanı Yayımlandı

Üsküdar Belediyesi En Az Lise Mezunu 45 Zabıta Memuru Alacak!

Edirne Belediyesi 13 İtfaiye Eri Alımı! KPSS 60 ve Lise, Ön Lisans, Lisans

Safranbolu Belediyesi Kadın Erkek İtfaiyeci ve Zabıta Alımı Yapacak!

Tanoba Belediyesi 65 KPSS Puanı İle Zabıta ve VHKİ Alımı Yapacak