Belediye Memur Alımı başvuru süreci başlıyor. Uzun süredir merakla beklenen ilan için süreç başlıyor. Ankara Çankaya Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Zabıta Memuru Alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan nitelikler nelerdir?

80 Belediye Memuru Alımı Yapılacak?

Çankaya Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre 80 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Bu kontenjan sayısının 15 kişi Lise, 15 Kişi Ön Lisans ve 50 Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Kadın erkek adayların başvuru yapabileceği ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Çankaya Belediyesine memur alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS den en az 75 puan almış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,  en az B sınıfı sürüc belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Haftaya Başlıyor!

Belediye Memur Alımı başvruları 13 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 17 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek. Başvurular aşağıdaki belgeler ile birlikte yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Zabıta Memurluğu Sınavı Yapılacak!

Başvuru yapan adaylar tarafından KPSS Puanına göre değerlendirme yapılacak. Yapılacak değerlendirme sonucuna göre Zabıta Memurluğu sınavı yapılacak ve atama işlemleri ile en az 4500 TL maaş ödemesi yapılacak.

Başvuru süreci başladığında ve diğer detaylar geldikte anında bildirim almak için İşin Olsa mobil uygulamasını indiriniz. 

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

DİĞER TÜM ZABITA MEMURU ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim