Kamu kurum ve kuruluşları memur ve kamu personeli alımlarına devam ederken özellikle KPSS ile ilk defa atanacak olan personel de bu süreçte istihdam edilecek olup 4 belediye tarafından yayınlanan yeni ilanlarda farklı kadrolarda olmak üzere personel alımı gerçekleştirilecektir. İlgili belediyeler ve alım şartları haberin devamında yer almaktadır.

Bükardı Belediye Başkanlığı Mühendis Alımı

Bükardı Belediye Başkanlığı bünyesinde 1 mühendis alacak olup adayların üniversitelerin Gıda Mühendisliği fakültelerinden mezun olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yararlanabilir olmak ve 2018 KPSS P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Taşpınar Belediyesi İtfaiye Eri

Belediye bünyesinde 1 adet itfaiye eri istihdam edilecek olup Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak, en az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, 2018 KPSS sınavından 93 puan türünden en az 55 puan almış olmak ile genel alım şartlarının sağlanması istenmektedir.

Alay Belediye Başkanlığı Arkeolog Alımı

Belediye başkanlığı 1 arkeolog alacak olup Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Arkeoloji programından mezun olmak, Bsınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2018 KPSS sınavından p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sultandağı Belediyesi İstatistikçi

Sultandağı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere 1 istatistikçi alımı yapılacak olup adayların Fakültelerin, İstatistik lisans programından mezun olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak ve 2018 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 64 puan almış olmak şartını sağlamaları gerekmektedir.

İlgili ilan detaylarına ulaşmak ve başvuru yapmak için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/ adresinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim