Şubat ayının da ikinci haftasına girerken belediyelere yapılan alımlarda da artış görünüyor. Buna göre İŞKUR üzerinden belediyelere ait ilanlarda 3 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 8 personel alımı gerçekleştirilecektir. Büro memuru ve büro destek personeli kadrolarında yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Tire Belediyesi 6 büro işçisi alımı gerçekleşecek olup adayların İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Görülmesine İlişkin Usul ve Esaslar’ın 4. Maddesindeki şartları sağlamak, ikamet adresinin Tire ilçe sınırları içerisinde olmak ve CV’nin elden teslim edilmesi şartları yer almaktadır.

Çanakkale Eceabat Belediyesi 1 büro elemanı alımı yapacak olup adayların Çanakkale Eceabat’ta ikamet ediyor olmak, kamu haklarında mahrum olmamak şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Kırklareli Çakıllı 1 ofis personeli alımı yapacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, kamu haklarında mahrum olamamak, 657 kanunun gerekleri sağlamak, en az 1 yıl Çakıllı’da ikamet ediyor olmak, emekli olmamak, hak kazanmamak, lisans mezunu olmak, bayan olmak şartları yer almaktadır.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda adayların İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmekte olup ilgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür.

Editör: TE Bilisim