Ekim ayının üçüncü haftasına girerken İŞKUR üzerinden de yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilanlar içerisinde kamu kurumu olan belediyelere ait ilanlar da yer almakta olup güncel ilanlarda 3 belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 61 personel alımı gerçekleştirilecektir. Şoför, işçi ve temizlik görevlisi olmak üzere farklı kadrolarda yapılacak olan alımlarda, ilgili belediyeler ve ilanlara son başvuru tarihleri haberin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Per. Ltd. Şti., Yalova ALBEL Altınova Akar. İnş. Ltd. Şti. ve Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesinden istihdam edilmek üzere toplamda 61 personel alımı yapılacak olup bu doğrultuda Osmangazi Belediyesi 10 çöp personeli, Muğla Büyükşehir Belediyesi 28 Büro Memuru, 1 işçi, Yalova Belediyesi ise 12 beden işçisi alımı gerçekleştirecektir.

Adaylardan ilana göre değişmekle birlikte en az ilköğretim mezunu adaylar da alınmaktadır. Aynı zamanda adayların ilanlarda yer alan en belirli yaş aralığını sağlama, ilgili güvenlik sertifikalarına sahip olma, ilana göre değişmekle birlikte ilanın yapıldığı ilde ikamet ediyor olma şartı ve erkekler için askerliğini tamamlamış olma şartları da bulunmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolar başvuruların ilanda yer alan evraklar ile birlikte şahsen belediyelere yapılması istenmekte olup posta ve diğer yöntemler ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili ilanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden ulaşmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim