Mayıs ayının da gelmesi ile birlikte personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen alımların birçoğu kamu kurum ve kuruluşlarından olan belediyeler bünyesinde gerçekleştirilmekte olup 3 belediye tarafından alım yapılacağı açıklanmıştır. Buna göre alım yapacak olan belediyelerde adaylar farklı kadrolarda istihdam edilecek olup adayların bu kadrolarda istihdam edilmesi için birtakım başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Geyikli Belediyesi

Çanakkale Geyikli Belediyesi tarafından yapılacak olan belediye alımında a1 şoför alınacak olup adayların sağlaması gereken şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarında yasaklanmamış olmak, görevini devamlı yerine getirmeye herhangi bir engeli olmamak, hüküm giymemiş olmak, Geyikli Belediye’si sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, askerliğini yapmış olmak, 18 yaşında büyük olmak ve E sınıf ehliyeti ile SRC4, Psikoteknik belgesi olmak şartları yer almaktadır.

Bahşili Belediyesi

İlgili belediye tarafından yapılacak olan alımda 2 beden işçisi alınacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, Kırıkkale Bahşili Belediyesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, ilköğretim mezunu olmak, 48 yaş ve üzeri erkek olmak, askerliğini yapmış olmak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak başvuru şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan alımda 8 ilaçlama personeli alımı yapılacak olup adayların, emekliliğe hak kazanmamış olmak, affa uğramış olsa ile anayasal düzene karşı suçlardan hüküm giymemiş olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, askerlikle ilgisi olmamak, B sınıfı ehliyeti olmak, SRC2-4 belgelerine sahip olmak ve arazide çalışmaya herhangi bir engeli olmamak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlgili alımlara başvuru yapmak isteyenler https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden online olarak bu ilanlara ulaşabilir ve başvuru şekli detaylarına ulaşabilmektedir.

Editör: TE Bilisim