Belediyeler yeni iş ilanı yayımladı. Belediye Personel Alımı kapsamında olmak üzere 21 farklı belediye 356 kişilik boş kadro ile Memur Alımı ve Personel Alımı yapacak. İlanlar Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlandı ve KPSS siz Personel Alımı yapılacak. Öte yandan Resmi Gazetede yayımlanan Belediye ilanlarına göre En az 55 KPSS Puanı İle Memur Alımı yapacak belediyeler yer alıyor.

İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilanların detaylarını aktaracağız.

KPSS ŞARTI OLMADAN 13 BELEDİYE 64 PERSONEL ALACAK!

İŞKUR Kurum dışı ilanlarına göre 13 farklı belediye ilan yayımladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 64 personel alımı yapılacak.

Bu kapsamda KPSS siz Personel Alımı için belediyeler adaylardan, " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Medeni haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak veya ilçe de ikamet ediyor olmak, 50 yaşını tamamlamamış olmak, alım yapılacak meslekte deneyim sahibi olmak" şartları aranacak.

İşte alım yapacak belediyeler ve kadrolar.

Denizli Büyükşehir Belediyesi: 3 Oto Mekanik Teknisyeni, 2 Oto Kaporta Teknisyeni, 1 Ön Düzen Ayarı Teknisyeni, 3 Oto Elektrik Teknisyeni olmak üzere 9 personel alınacak.

Ağrı Doğubeyazıt Belediyesi: 1 Hekim

Tunceli Akpazar Belediyesi: 1 Büro Personeli

Sivas İmranlı Belediyesi: 1 İş Makine Operatörü ( Kepçe )

Konya Çeltik Belediyesi: 2 İşçi

Aydın Büyükşehir Belediyesi: 4 Elektrik Teknikeri, 2 Elektrik Teknisyeni, 3 Elektrikçi, 4 beden İşçisi, 5 Sıhhi Tesisatçı, 4 makine Mühendisi, 2 Elektrik - Elektronik Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi olmak üzere 25 personel alımı yapılacak. Ayrıca bir diğer ilan ile de 1 Büro Personeli alınacak.

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi: 1 Anaokulu Müdürü

Çanakkale Bayramiş Belediyesi: 1 Beden İşçisi

Afyonkarahisar Özburun Belediyesi: 1 Beden İşçisi, 1 Büro İşçisi

Çanakkale Umurbey Belediyesi: 1 Kasiyer

Konya Yalıhöyük Belediyesi: 4 Beden İşçisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi: 1 Diğer Müzisyen ve Ses Sanatkarları, 2 Beden İşçisi, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Büro Memuru olmak üzere 5 personel alınacak.

Bursa Osmangazi Belediyesi: 10 Çöp Personeli,

KPSS EN AZ 55 PUAN İLE MEMUR ALIMI BELEDİYE İLANLARI:

Belediyeler KPSS Puanı ile memur alımı yapacak. Bu kapsamda 8 farklı belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az 55 KPSS Puanı İle 292 memur alımı yapacak. Bu yönde alımlar Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Düz Memur, Muhasebeci kadrolarında alım yapılacak.

Başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise " 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Zabıta ve İtfaiye eri için Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak " şartları aranacak.

İşte alım yapacak belediye ve memur kadroları:

Çankaya Belediyesi: Lise Mezunu 15, Ön Lisans mezunu 15 ve Lisans Mezunu 50 olmak üzere 80 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Hakkari Belediyesi: 5 Düz memur ve 5 Zabıta Memuru alınacak.

Osmaneli Belediyesi: 1 Mühendis

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi: 12 İtfaiye Eri

Beylikdüzü Belediyesi: 10 zabıta Memuru

Antalya Büyükşehir Belediyesi: 125 İtfaiye Eri

Şehitkamil Belediyesi: 50 Zabıta Memuru

Alucra Belediyesi: 1 Memur, 1 VHKİ, 2 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye eri

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim