Belediyeler personel alımı için ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan personel alımı ilanlarına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere belediyeler perosnel alımı yapacak. KPSS siz Personel alımı yapılacak olup kontenjan dağılımı ve adaylardan aranan başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

2 Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İlanı:

Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı ilanı yayımladılar. Bu kapsamda alım yapacak belediyeler ve kontenjan dağılımları şöyledir:

Hangi Belediye Hangi Kadroda Personel Alımı Yapacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişlik kadro ile Montajcı ( Kurgucu ) alımı ilanı yayımladı. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için başvurular 3 - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi: 

Belediye bu kapsamda 2 farklı ilan yayımladı. İlk ilana göre 2 Dil ve Konuşma Terapisti alımı yapılacak ve başvurular en geç 2 Şubat 2022 tarihine kadar alınacak. Bir diğer ilana göre ise 2 Parke Döşeme Ustası, 2 Beden İşçisi, 1 Büro Personeli, 1 Jeoloji Mühendisi, 1 Elektrikçi, 2 Soğuk Demirci, 1 Harita Teknikeri alımı yapılacak.

Belediyelere Başvurular İçin Aranan Şartlar Nedir?

Söz konusu olan İki Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için toplamda 13 perosnel alımı yapacak. KPSS siz Personel Alımı yapılacak olup adaylardan KPSS dışında adaylardan,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, En az lise mezunu olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Aydın alımları için Aydın ve Muğla Alımları için Muğla ilinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.