Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyeler tarafından yapılan alımlar nisan ayı itibari ile devam ediyor. Bu doğrultuda İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda 2 belediye tarafından yapılan alım ilanlarında toplamda 22 personel alımı gerçekleştirilecek olup adaylar KPSS şartı olmadan bu ilanlara başvuru yapabilecek. İşte Belediye, kadrolar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar.

Kadro Detayları ve Başvuru Şartları

2 Belediye tarafından alım yapılacak olup bu belediyeler Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi’dir. Bu ilanlara göre kadro dağılımı ve kadrolara ilişkin başvuru şartları şu şekildedir.

Mersin Belediyesi 12 Personel Alımı kapsamında 2 büro memuru alımı yapacak olup adayların en az lise mezunu olması, MS Office programlarına hakim olması, ekip çalışmasına ayak uydurması, iletişimi yüksek üretken olması,

3 iş makinesi operatörü alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması, 3 yıl deneyimi olması, iş makinesi operatörü belgesi olması ve yoğun iş temposuna ayak uydurması, 2 kasap alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması, alanında 3 yıl deneyimi olması, kasaplık belgesine sahip olması, 2 beden işçisi için en az ilkokul mezunu olması, 2 şoför alımı için en az ilkokul mezunu olması, C veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından ise 10 çöp toplama personeli alınacak olup adayların emekli olmamak, şartlarını taşımamak, bedenen sağlıklı olmak, herhangi bir hastalığı, bulaşıcı hastalığı olmamak, vardiyalı çalışmaya uygun olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup iki farklı belediye tarafından bu ilanlara başvuru yapmak için tıklayınız. Adaylar ilanlara ilişkin başvurularını sağlamaları durumda ilgili belgeler ile başvuru yapabilecektir.

Editör: TE Bilisim