Ülkemizin farklı bölgelerinde görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları bilindiği üzere açık pozisyonları için belediye personeli alımı gerçekleştirmekte olup alım ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna yayımlanan ilanlara bakıldığında 18 farklı belediye başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 108 belediye personeli alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları alım yapmaktadır ve detaylar nedir?

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

Kumçatı Belediyesi, Saraydüzü Belediye Başkanlığı, Cemel Belediye Başkanlığı, Sırçalı Belediye Başkanlığı, Eleşkirt Belediye Başkanlığı, Yolkonak Belediye Başkanlığı, Taşlıçay Belediye Başkanlığı, Gazlıgöl Belediye Başkanlığı, Cimitekke Belediye Başkanlığı, Serenli Belediye Başkanlığı, Bozkurt Belediyesi, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Ozan Belediyesi, Yayladüzü Belediye Başkanlığı, Gebeceler Belediyesi, Belediye Başkanlığı (Viranşehir), Boğazlıyan Belediye Başkanlığı ve Yenişarbademli Belediye Başkanlığı toplam 108 belediye personeli alımı gerçekleştirmektedir.

POZİSYONLAR ile BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

18 farklı belediye başkanlığı 108 belediye personeli alıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre sekreter, çöpçü, bağlama sanatçısı, beden işçisi, şoför, makine bakımcısı, kepçe operatörü, çamaşırcı, çağrı merkezi personeli, elektronik su sayaç tamircisi işçisi, büro yönetim elemanı, büro memuru, beko leader, oto bakımcısı, atık toplayıcısı makine bakımcısı vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Başvuru yapmak isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve iş yeri ünvanı bölümüne BELEDİYE yazarak ara tuşuna basması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim