İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda belediyelerde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda ve farklı illerde personel alımları yapılacak olup bu noktada alım yapacak olan belediyeler ve kadrolar şu şekildedir.

Tekirdağ Belediyesi

Belediye 2 engelli beden işçisi alımı yapacak olup genel alım şartlarına ek olarak erkek olmak ve başvuruları şahsen yapmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Ankara Nallıhan Belediyesi

1 işçi alımı için adayların genel alım şartlarını sağlaması istenmektedir.

Dereçine Belediyesi

4 park ve bahçe bakım elemanı alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarını ve ayrıca okur yazar olmak, kasaba halkından olmak ve kasabayı tanımak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Zeytinburnu Belediyesi

1 aşçı pozisyonu için adayların genel şartları ayrıca askerliğini tamamlamış olma, 24 ile 25 yaşında olmak, en az 5 yıl deneyimli, ilçede ikamet eden, hijyen veya aşçılık belgesine sahip olmak, en az lise mezunu olmak şartları yer almaktadır.

Kayseri Alkışla Belediyesi

5 beden işçisi temizlik personeli için adayların genel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kırıkkale Bahşili Belediyesi

Belediye 1 beden işçisi alımı yapacak olup adayların genel alım şartları ayrıca en az ilköğretim mezunu, 50 yaş üstü olmak ve erkek olmak ile 10 yıl ve üzeri E sınıfı ehliyeti olmak, ilçede ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Tokat Pazar Belediyesi

Belediye, 2 beden işçisi alacak olup adayların genel alım şartlarını ve askerliğini yapmış olmak ile ilçede ikamet ediyor olma şartını sağlaması istenmektedir.

Taşköprü Belediyesi

1 beden işçisi alımı için diğer genel şartların ayrıca ilçede ikamet ediyor olmak ve E sınıfı ehliyeti olmak ile forklift kullanma belgesi, iş makinası kullanma belgesine sahip olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Tavşanlı Belediyesi

1 büro işçisi alımı için en az ilkokul mezunu olmak, erkek olmak, B sınıfı ehliyeti olmak ve ilçede ikamet etmek şartları yer almaktadır.

Nebioğlu Belediyesi

2 parke ve bordür kaplamacısı için ilçede en az bir yıldır ikamet etmek, en az ilkokul mezunu olmak, en az 25 yaşında olmak şartları yer almaktadır.

Koçarlı Belediyesi

Belediye 1 yüksek inşaat mühendisi alımı yapacaktır.Şartlar arasında kadın olmak, il ya da ilçede 6 aydır ikamet ediyor olmak, ilgili bilgisayar programlarını bilmek ve alanı geoteknik olmak şartları bulunmaktadır.

Bursa Osmangazi Belediyesi

Belediye 10 çöp toplama personeli alımı yapacaktır. Adayların genel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi

1 büro memuru alımı için genel alım şartları ile lisans mezunu olmak, erkek olmak şartları bulunmaktadır.

İlgili ilanlar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim