Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alımı hakkında duyuru yayımladı. Yayımlanmış olan duyuruya göre Çarşı ve Mahalle Bekçisi adaylarını ilgilendiren duyuruya göre 2020/1 Sınav Sonuçları açıklandığı belirtildi. Binlerce bekçi adayını ilgilendiren müjdeli haber 19 Mayıs 2021 tarihi gece saatlerinde açıklandı. Sınav sonucuna göre Asıl Adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte 15 iş günü içerisinden İl Emniyet Müdürlüğüne başvuru yapmaları gereklidir. Yedek adaylar ise se sonuçlar Akademinin sitesi üzerinde duyurulacaktır.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

2020/1 Dönem Bekçi alımı kapsamında Polis Akademisi Başkanlığı ilan yayımlamıştı. Sadece İstanbul ilinde 400 kişilik boş kontenjan için alım yapılacak. Sınavlara katılan adaylar için sonuçlar Polis Akademisinin adresi üzerinde açıklandı.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Polis Akademisi ise ilgili duyuru hakkında şu açıklamalarda bulundu:

2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

2021 YILI BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

2021 yılında 11 bin bekçi alımı ilanı bekleniyor. Geçtiğimiz dönemde de sadece İstanbul ilinde bekçi alımı yapılması sebebi ile bu yılki 2021/1 Bekçi Alımı için 11 bin kontenjan ile Türkiye Geneli Bekçi Alımı yapılması bekleniyor. Bu kapsamda ilanın ilerleyen dönemlerde açıklanması bekleniyor. 2020/1 sınav sonuçlarının da açıklanması ile herhangi bir engel kalmadı. Yeni alımlar bekleniyor.

BEKÇİ ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞINDA VEYA HERHANGİ BİR AÇIKLAMADAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim