Bekçi Alımı için heyecanlı bekleyiş başladı. 2021 yılı için Polis Akademisi Başkanlığından bekçi alımı için müjde beklenirken Türkiye İş Kurumu Bekçi alımı ilanlarını yayımladı. İŞKUR üzerinden en az İlköğretim mezunu bekçi alımı yapılacak olup başvuru süreci başladı. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara başvuru için adaylar bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde Özel kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik boş kadro ile Bekçi Alımı ilanlarını yayımladılar. Alımlar Türkiye geneli farklı İllerde yapılacak olup bu ilanları sadece İŞKUR üzerinden inceleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar ile 55 Bekçi ve 5 İnşaat Bekçisi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilir?

İŞKUR Bekçi alımları için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alanına göre ilgili tecrübe ve beceriye sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

EGM BEKÇİ ALIMI DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğü 2021 yılı bekçi alımları da bekleniyor. Geçtiğimiz yıl 2020/1 kapsamındaki Polis Akademisi Bekçi alımlarında Kontenjan sayısı çok azdı. Sadece İstanbul İlinde yapılan alımlar için 400 kişilik kontenjan ayrılmıştı. Bu kapsamda 2021 yılında daha çok kontenjan ile bekçi alımı yapılması bekleniyor. Adayların beklentisi oldukça yüksek ve en az 10 bin bekçi alımı ilanın yayımlanması beklentiler arasında.

2021 Yılı Bekçi Alımları Ne Zaman?

Geçtiğimiz yıllarda Polis Akademisinden yapılan duyurular ile Bekçi alımları yaz aylarında yayımlanmıştı. 2021 yılı içinde çıkan haberler ve gelişmelere göre İlanın Temmuz En geç Ağustos aylarında yayımlanması bekleniyor.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI:

İŞKUR üzerinden Bekçi alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıları kullanarak başvuru yapabilecekler:

Bekçi Alımı Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

İnşaat Bekçisi Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11294

EGM BEKÇİ ALIMINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim