Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Resmi İnternet adresi üzerinde Bekçi adaylarını ilgilendiren bir duyuru yaptı. İlgili duyuruya göre 2020 yılında sadece İstanbul ilinde görevlendirmek üzere 2020/1 kapsamında 400 bekçi adaylarının sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçları Elekteonik ortamda sorgulayabilecekler. peki yazıl sınav sonrası adaylar ne gibi işlemlerden geçecekler. İtiraz işlemleri ne zaman yapılacak?

İLK DUYURU: SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI:

Polis Akademisinden gelen ilk duyuruya göre 2020/1 400 Bekçi Alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. Bu kapsamda akademi,

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuç bilgileri yayınlanmıştır. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar için ilerleyen tarihlerde gerekli duyurular yapılacaktır.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İKİNCİ DUYURU: İTİRAZ DİLEKÇESİ TARİHLERİ:

Polis Akademisi Başkanlığından gelen ikinci duyuruya göre sınav sonuçlarına ilişkin itirazda bulunmak isteyen adaylar 17 Şubat 2021 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks (0 312 462 87 29) ilePOLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır. Bu durumda ise adayşar ititaz başvurusu yapabilmeleri için belirtilen 30 TL ücreti yatırmaları gereklidir.

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı.

20.01.2021 tarihinde yapılan 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr ya da https://www.odsgm.meb.gov.tr adresinde yayımlanan sınav sonuçlarına ilişkin itiraz dilekçelerini 17 Şubat 2021 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks (0 312 462 87 29) ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır. İtirazlara ilişkin değerlendirme sonuçları 24 Şubat 2021 tarihinde adaylara dilekçelerinde belirtecekleri irtibat numaraları ile bildirilecektir.

Adaylar, itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 30 TL (otuz TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu/ATM işlem fişi ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.
Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, adı, soyadı, imzası, iletişim bilgileri, banka dekontu/ATM işlem fişi olmayan dilekçe ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

Bekçi hakkında Polis Akademisinden gelecek yeni duyurulardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim