İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulan 8 bin bekçi alımına yönelik başvurular alındı. Yapılan başvuruların ardından adaylar sınav giriş belgelerini, yapılacak alımlarla alakalı bilgilendirmeleri beklemeye başladılar. Büyük ilgi gören ve çok sayıda başvuru alan bekçi alımlarıyla alakalı Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve sınav giriş belgelerinin hazırlandığı ifade edildi. 8 bin bekçi alımıyla alakalı süreç netlik kazandı ve sınav giriş belgelerine erişim sağlanabiliyor.

POLİS AKADEMİSİNDEN DUYURU GELDİ

Bekçi alımları sınav giriş belgeleri konusunda Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda " 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına Katılacak Adayların şahsen başvuru ve Ön Sağlık Kontrolü Merkezleri ile Tarihleri Açıklandı. 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, ön sağlık kontrolü yapılacakları başvuru merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve başvuru merkezinde adayların şahsen müracaatları alınıp ön sağlık kontrolü uygulanacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların yazılı sınav tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacaktır. " ibarelerine yer verilmiştir. Adayların sınav merkezlerine; telefon, kamera gibi çeşitli elektronik aletler ve değişik materyaller getirmelerine olanak tanınmayacağı da vurgulanmıştır. Kayıt işlemi maksadıyla kullanılan tüm ürünler konusunda adayların dikkatli olmasını önermekte, yanlarında böyle cihazlar bulundurmamaları gerektiği hatırlatılmaktadır.

SINAV GİRİŞ BELGENİZİ EDİNMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

YAPILAN DUYURUNUN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİ ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİNOLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim