Polis Akademisinden Bekçi alımlarına ilişkin duyurular gelmeye devam ediyor. Az Önce 27 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 2020/1 bekçi adaylarını ilgilendirmektedir. Duyuru Çarşı ve Mahalle Bekçiliği temel eğitimini almamış olan adaylar için duyuru geldi. Buna göre Bekçilik Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adayları ile daha önceki dönemlerden mahkeme kararı, sağlık kurulu raporu vb. sebepler ile ataması yapılanlardan yeni atama sonuçlarınızı e-Devlet şifresi ile öğrenebilirsiniz.

PA BEKÇİLİK DUYURUSU:

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimini almamış olan Adayların Dikkatine

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adayları ile daha önceki dönemlerden mahkeme kararı, sağlık kurulu raporu vb. sebepler ile ataması yapılanlardan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimi almamış olan adayların planlaması yapılmış olup, konuya ilişkin açıklama e-devlet şifresi ile öğrenilebilecektir. 

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2022 Yılı Bekçi Alımları Ne Zaman?

Polis Akademisinden bejçilik duyurusuna göre 2022 yılı Bekçi alımlarına yaklaşıldığı görülmektedir. Polis Akademisi yaptığı her duyuruda Bekçi adaylarını umutlandırmakta ve 2022 yılı Türkiye Geneli Bekçi alımları için ipuçları vermektedir. 2021 yılında Bekçi alımlarının yapılmaması ile 2022 yılında en az 10 bin Bekçi alımı bekleniyor.

Yeni Bekçi alımından haberdar olmak için ve Gelişmeleri takip etmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA