Polis Akademisi 2022 yılı Bekçi alımı işlemleri devam ediyor. Az Önce gelen Bekçilik duyurusu ile Polis Akademisi Başkanlığı adayların beklediği sonuçları ve talimatları duyurdu.

Polis Akademisi 2022 yılı için 3250 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular bazı işlemlerin sona ermesi ile birlikte Akademiden yeni duyurular gelmeye devam ediyor. 25 ve 26 Ağustos 2022 tarihli yayımlanmış olan duyurulara göre Yazılı sınav itiraz işlemleri, Fiziki yeterlilik sınav talimatı ve sınava katılacakşar hakkında önemli duyuru geldi.

Bekçi Alımında 3 Önemli Duyuru Birden!

Polis Akademisi Başkanlığı adayların beklediği duyuruları yayımladı. Bu kapsamda gelmiş olan son dakika duyuruları şöyle:

  • 2022/1.DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAV İTİRAZ SONUÇ DUYURUSU
  • 2022/1.DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ GİRİŞ SINAVI FİZİKİ YETERLİLİK SINAV TALİMATI
  • 2022/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ SINAVINA KATILACAKLARA ÖNEMLİ DUYURU

Yazılı Sınav İtiraz Sonuçları Açıklandı!

2022 yılı 3250 Bekçi alımı için 17 Temmuz 2022 tarihinde yapılan yazılı sınav sonuçlarının 5 Ağustos 2022 tarihi ile açıklanmasından sonra SInav sonuçlarına itirazda bulunan adaylar için sonuçlar açıklandı.

2022/1.DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAVI İTİRAZ DİLEKÇELERİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bekçi Alımı Fiziki Yeterlilik Parkuru Açıklandı!

Polis Akademisi 26 Ağustos 2022 tarihi ile yayımladığı duyurular ile Fiziki Yeterlilik parkuru açıklandı. " Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır."

SINAV TALİMATLARI BURADA

2022/1 Bekçi Alımı Sınavına Katılacaklar için Sınav Giriş Belgeleri Açıklandı!

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Sınav Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır.

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Sınav aşamasına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik ve sözlü sınav aşamalarına katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.
Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Sınav Giriş Belgenizi Almak İçin Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim