Polis Akademisi bekçlik hakkında duyuru yayımladı. Az önce gelmiş olan duyuruya göre 2022/1 kapsamında bekçi adayları için eğitim almamış olan adayların planlaması yapılmıtşır. Eğitimlere katılmamış olan adaylar içni tekrar eğitim verilecek olup adaylar aşağıdaki planlama sonucu bağlantısı üzerinden sonuçlarına ulaşabilecekler.

Az Önce 1 Haziran 2023 tarihi itibari ile gelmiş olan bekçi duyurusu ile adaylar planlama sonuçlarına ulaşabilecekler.

Bekçi Eğitimi Planlama Duyurusu:

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel ve Hazırlayıcı Eğitimini Almamış Olan Adayların Dikkatine

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adayları ile daha önceki dönemlerden mahkeme kararı vb. sebepler ile ataması yapılanlardan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel ve Hazırlayıcı Eğitimini almamış olanların planlaması yapılmış olup, konuya ilişkin açıklama e-devlet şifresi ile öğrenilebilecektir. 

PLANLAMA SONUCU İÇİN TIKLAYINZ

2023 Yılı Bekçi Alımı Bekleniyor!

Polis Akademisi Başkanlığından Ocak 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuru ile 1250 Bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu yönde Başvuruları alınmış olan adaylar için işlemler henüz devam ederken adayların isteği ile yeni alım yapılacak.

Ülkemizde meydana gelen Deprem sebebi ile de İlgili bölgelerde ağırlıklı olmak üzere Polis Akademisi Başkanlığından yeni bekçi alımı bekleniyor. Bu yönde adayların talebi en az 10 bin Bekçi Alımı oldu.

SİZDE YENİ BEKLİ ALIMINA DESTEK OLMAK İÇİN İŞİN OLSA İNSTAGRAM HESABINA KATILINIZ!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA