Polis Akademisi bekçilik hakkında yeni bir duyuru yayımladı. 26 Mayıs 2021 tarihi ile yayımlanmış olan Bekçilik duyurusu için geçtiğimiz dönemlerde yapılan alımlara ilişikin Sınava alınan adayların sonuçlarının açıklandığı duyurudu.

POLİS AKADEMİSİNDEN GELEN DUYURU:

Mahkeme Kararı gereği 2018/1. ve 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği kapsamında sınava alınan adayların sınav sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

25 MAYIS 2021 TARİHLİ BEKÇİLİK DUYURUSU:

Polis Akademisi dün de yeni bir duyuru'da yayımlamıştı. Söz konusu duyuruya göre "  2019/1. Dönem ve 2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adayları ile daha önceki dönemlerden mahkeme kararı, sağlık kurulu raporu vb. sebepler ile ataması yapılanlardan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimi almamış olan adayların planlaması yapılmış olup, konuya ilişkin açıklama e-devlet şifresi ile öğrenilebilecektir." şeklinde açıklama yapılmıştı.

YENİ BEKÇİLİK DUYURUSUNDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim