Polis Akademisi Başkanlığı Bekçialımı hakkında önemli duyuru yayımladı. Geçtiğimiz dönemde başvuruları alınan Bekçi adayları için beklenen duyurular yayımlandı.Bu kapsamda Polis Akademisi Başkanlığı 6 Haziran 2023 tarihi ile yayımladığı duyuruları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

1250 Bekçi Alımı Yapılıyor!

Polis Akademisi Başkanlığı yayımladığı ilan şle 26 fakrlı şehirde Bekçi alımı yapacağını bildirmişti.

Başvuru Kılavuzu: https://www.isinolsa.com/bekci-alimi/egm-20231-26-ilde-1250-bekci-alimi-ilani-kilavuzu-ve-sehir-listesi-h43717.html

YENİ BEKÇİ ALIMI BEKLENİYOR!

Adaylar 2023 yılı 2. Dönem Bekçi alımı bekliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde 1250 kişilik kadro adaylara az gelmekle birlikte en az 10.000 Bekçi alımı bekleniyor.

İLAN BEKLEYEN ADAYLAR İNSTAGRAMDA BULUŞTU! TIKLA SENDE KATIL

ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Bekçi Alımında Önemli Duyuru:

Polis Akademisi Başkanlığı Söz konusu Bekçi alımına ilişkin sınav aşamalarının sıralamasını aktardı. Buna göre; Ön Sağlık Kontrolünden sonra;

  1. Fiziki Yeterlilik Sınavı,
  2. Yazılı Sınav,
  3. Mülakat Sınavı,

olarak uygulanmasına karar verilmiştir.

Sınav Giriş Belgeleri ve tarihleri Açıklandı!

Söz konusu Bekçi alımına ilişkin sınavlara katılacak adaylar için giriş belgesi ve parkur dilekçeleri yayımlandı. 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir.

UYARI: Sınav Giriş Belgesi İçin Tıklayınız
UYARI: Sağlık Bilgi Formu İçin Tıklayınız
UYARIFiziki Yeterlilik Parkur Dilekçesi İçin Tıklayınız

Fziki Yeterlilik Parkuru Talimatları Yayımlandı!

1250 Bekçi adayı sınavları için parkur paylaşıldı. Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır.