Polis Akademisi Başkanlığından az önce gelen duyuru ile Bekçi adaylarını sevindirecek haber geldi. 2022 Yılı 1. Dönem kapsamında alınacak olan 3250 Bekçi alımı için Giriş sınavı sonuçları duyurulmuştur. Sonuç ekranı ilk olarak www.isinolsa.com adresi üzerinde duyurulmuş olup Gece Yarısı Polis Akademisinden gelen duyuruyu sizlere aktarıyoruz.

2022/1 Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı!

Adayların uzun zamandır beklediği sonuçlar az önce Gece Yarısı Polis Akademisi Başkanlığından geldi. Bu kapsamda 2022 yılında uygulanan Bekçi Alımı giriş sınavı için sonuçlar açıklandı. ASİL olarak atanmaya hak kazanan adaylar Polis Akademisinin istediği belgeleri söz konusu olan tarihler içerisinde yani en geç 15 gün içerisinde ataması planlandığı EGM müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Belge teslim tarihleri: 6 - 20 Ocak 2023

Belge Teslim Adresi: Ataması yapılan İl Emniyet Müdürlüğüne

SONUÇLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Polis Akademisinden Gelen Duyuru Nedir;

2022/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

06 Ocak 2023

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavını asıl olarak kazanan adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (on beş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanmıştır. 

Yedek olarak belirlenen adaylar, planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

2023 Yılı Yeni Bekçi Alımı Geliyor!

Polis Akademisi Başkanlığından gelecek olan yeni duyuru ile 2023 yılı Belkçi alımı yapılacak. 2022 yılı alımlarının tamamlanması üzerinde yeni alımlar kapıda. 

YENİ BEKÇİ ALIMINI BEKLEYEN ADAYLAR İNSTAGRAMDA! SENDE KATIL!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

10.000 Bekçi Alımı Bekleniyor!

Uzun zamandır alınması planlanan bekçilerin 2023 yılında alınması bekleniyor. Polis Akademisi Başkanlığından bu yıl içerisinde en az 10 bin Bekçi alımı ilanı yayımlanması beklenmektedir.

Bekçi Alımı Özel Şartları Nedir?

Eğitim Şartı: En az lise veya dengi okul mezunu olmak

Boy - Kilo Şartı: En az 167 cm boyunda olmak, Beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak

İkamet Şartı: Başvuru yaptığı il sınırları içerisinde son bir yıl veya daha fazla süredir ikamet ediyor olmak,

Askerlik Şartı: Askerlik ödevini bitirmiş olmak

Yaş Şartı: 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, başvuruların başladığı tarih itibarıyla 18 yaşını tamamlamış (28.04.2004 tarihinde ve öncesinde doğmuş olmak) ve 31 yaşından gün almamış (28.04.1992 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmak) olmak,

İlan Ne Zaman Yayımlanacak?

Bekçi alımı ilanı Şubat ve Mart ayrlarında yayımlanması bekleniyor. Her yıl Baharın gelmesi ile Bekçi alımı müjdesi verilmektedir. Bu yılda Mart ayında yayımlanması beklenmektedir.

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim