Polis Akademşsi Bekçi duyurusu yayımladı. Az önce Akademiden gelmiş olan duyuru ile 2020 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği adaylarını ilgilendiren duyuru yapıldı. 

29 Aralık 2021 tarihi ile gelen duyuruya göre 2020 yılı 1. dönem alım yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği eğitimlerine katılmamaış olan adayları ilgildiren duyuruya göre sonuçlarınızı elektronik ortamda sorgulayabilirsiniz.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimini Almamış Olan Adayların Dikkatine

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adayları ile daha önceki dönemlerden mahkeme kararı, sağlık kurulu raporu vb. sebepler ile ataması yapılanlardan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimi almamış olan adayların planlaması yapılmış olup, konuya ilişkin açıklama e-devlet şifresi ile öğrenilebilecektir.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2022 Yılı Bekçi Alımları Ne Zaman Yapılacak?

Polis Akademisi Başkanlığından gelen bekçilik duyurusu ile yeni yapılacak olan bekçi alımı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2021 yılında bekçi alımı bekleniyordu ancak henüz herhangi bir ilan yayımlandı. 2022 yılı gelmesi kapsamında alımların 2022 yılına kalacağını bildirmek isteriz. Söz konusu gündemde olan 11 Bin Bekçi Alımı için ilan yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim