Ülkemizin en büyük akaryakıt, benzin, lpg, motorin, petrol firmalarından bir tanesi olarak bilinen Opet Petrol firması bilindiği üzere yurt geneli binlerce farklı noktada ki tesisleri ile müşterilerine 7 /24 kesintisiz olarak faaliyet göstermektedir.

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi firmasına 2002 yılında Koç Holding ortak olmuş ve şirketin yüzde 50'lik hissesini satın almıştır. Şu anda Opet firmasının büyüme oranı oldukça gelişmiş olup Opet Türkiye'nin en büyük 2. akaryakıt dağıtım şirketidir. Peki Opet benzin bayilik nasıl alınır, Opet bayilik şartları ve ücreti nedir?

OPET BAYİLİK DETAYLARI

Öncelikle Opet'ten bayilik alabilmek için arsanızın işlek bir konumda olması, çok yakınlarında başka bayiliklerin olmaması, arsanızın bin 600 metre kare ve üzerinde olması, belediyeden inşaat izni almanız gerekmektedir. Bu şartları yerine getirdikten sonra Opet size her türlü konuda destek çıkmakta olup tüm kurumlarınızı gerçekleştirmekte ve hukuksal sorunlarınız da avukatları aracılığı ile yardımcı olmaktadır.

Opet petrol'ün bayilik ücreti var mı, varsa ne kadar gibi soruların yanıtları kamuoyuna duyurulmamakta olup şube açılışı yapmak isteyen kişi ile görüşülmektedir. Opet'ten bayilik almak istiyorsanız Opet'in resmi internet sitesi ile iletişim kurabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim