Ülkemizde bilindiği üzere insanlar gıda konusunda harcamalarından neredeyse hiç tasarruf yapmamakta olup ''can boğazdan gelir'' sloganı ile gıda ürünlerine ve abur cubara çok büyük maddi harcamalar yapmaktadır. Gıda denildiğinde akıllara ilk gelen pizza'da devleşen firmalardan bir tanesi şüphesiz ki Domino's Pizza'dır.

Sizlerde Domino's Pizzanın franchise bayilik ağına katılarak ciddi kazançlar elde etmek ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz çünkü Domino's Pizza franchise bayilik veriyor. Peki Domino's pizza bayilik şartları nelerdir, maaliyeti ne kadar ve başvuru detayları nedir?

DOMİNO'S PİZZA BAYİLİK ŞARTLARI

Domino's Pizza firmasının bayilik açabilmek için öncelikle lokasyonunuzun ve dükkanınızın işlek bir alanda olması, en az 90 metre karelik büyüklükte olması gerekmektedir. Bayilik için gerekli ücret ortalama 200 bin dolar civarındadır. Her ne kadar bu rakam çok büyük gibi gelse de ortalama Domino's bayilikleri yatırımını 36 ayda çıkartmakta ve devamında kazanca geçmektedir. Domino's Pizza büyüme oranını artırmak için sürekli reklamlar yapmakta ve bu reklam ücretlerinin çıkartılması için bayiliklerden ortalama yüzde 6 komisyon almaktadır.

Eğer sizlerde Domino's Pizzanın markası altında franchise bayilik olmak istiyorsanız hemen firma ile iletişim kurabilirsiniz. Bayilik masraf ve ödemelerinizi gerçekleştirdikten sonra Domino's Pizza size tasarım ve ve sunum konusunda çok detaylı bilgiler verecektir.

Bayilik Detayları - https://goo.gl/gj5oyC

Editör: TE Bilisim