Giyim markası denildiğinde akla gelen ilk üç veya dört marka arasında yer almakta olan DeFacto düya devi bir kuruluş haline gelmiştir. İlk mağazasını Azerbeycan, Bakü'de açtıktan sonra şu anda onlarca farklı ülkede yüzlerce mağazası bulunan DeFacto büyüme oranını ciddi şekilde artırmaya devam ediyor.

DeFacto giyim firması büyüme oranını artırmak ve şube sayısını da yükseltebilmek için franchise bayilik vermektedir. Peki DeFacto franchise bayilik şartları nedir, DeFacto bayiliği nasıl alınır, DeFacto bayilik hakkında size tüm detayları aktarıyoruz.

DeFacto Bayilik Şartları

DeFacto giyim firması franchise bayilik verebiliyor ve resmi internet sitesinde de konu hakkında açıklama yapmış bulunmaktadır. Ancak önemli şartlar bulunuyor. Örneğin mağazanızın belli büyüklüğü ve belirli bir lokasyona kurulması gerekiyor. Bütçenizin oldukça yüksek olması ve yeni çıkan ürünleri mutlaka alıp DeFacto'nun belirlediği fiyata satma şartı bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra DeFacto personelleri ve sizleri satış, müşteri hizmetleri, danışmanlık, mağaza düzeni konusunda da ücretsiz olarak eğitmektedir. Eğer DeFacto'nun bayilik sistemi hoşunuza gider ve almak isterseniz hemen aşağıdaki linkten konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://www.defacto.com.tr/kurumsal/franchise

Editör: TE Bilisim