Ziraat Teknoloji personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Banka Personeli Alımı ilanı ile Ziraat Teknoloji bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 30 uzman Yardımcısı Alımı yapacak. Söz konusu ilan için başvuru süreci hala devam ediyor. Peki Ziraat Teknoloji 2021 yılı uzman Yardımcısı alımı ilanına kimler başvuru yapabilecek? Hangi alanlarda uzman yardımcısı alınacak? işte detaylar.

Hangi Alanlarda Uzman Yardımcısı Alınacak?

Ziraat Teknoloji bünyesine 30 kişilik boş kadro ile, 10 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Altyapı Sİstem Mühendisi olmak üzere inovatif, meraklı ve öğrenmeye açık Personel alımları yapılacak.

Adaylardan Aranacak Başvuru Şartları Nedir?

Söz konusu Ziraat Teknoloji 2021 yılı için adaylardan bazı genel ve özel nitelikler talep etmektedir. Bu kapsamda adaylardan Genel Olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak şartları aranacak. Özel olarak ise,

Yaş Şartı: 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak gereklidir.

Eğitim Şartı: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı ve yurtiçi üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.

Başvurular Devam Ediyor!

Ziraat Teknoloji 30 uzman yardımcısı alımı başvuruları 09 Mart 2012 tarihi ile başlamış olup en geç 26 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar Söz konusu uzman yardımcısı sınavına başvurularını https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır.

Ayrıca Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir.

Sınav Ne Zaman? Sınav Bölümleri Nedir?

Yazılı sınav, ilan edilen sınav merkezlerinde 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olup çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim