Ziraat Katılım Bankası, Ziraat Bankasından farklı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşulmuş ve sermaye bütçesi ile açılması uygun görülmüş bir bankadır. Şuanda Büyükşehirler başta olmak üzere pek çok şehirde şube açmak ve müşteri çekmek isteyen banka yeni nitelikli personel alımları ile büyüme oranını artırmak ve büyüme oranını da yükseltmek istiyor.Mevduat ve kredi gibi müşterilerin en çok dikkat ettiği noktalarda şuan büyük çalışması olmayan Ziraat Katılım Bankası bir kaç sene içerisinde bu konuda da çalışmalarını devam ettirip daha da çok müşteri ile ilgilenmek istiyor.
Yeni personel alım ilanları veren banka bugün yayınladığı iş pozisyonları ile bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu

Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacak

Ziraat Katılım Bankası verdiği ilanlar ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacak.
İş Analisti
Bankacılık ve Hazine
Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi
Antalya - Muhasebe Standartları ve Süreç Yetkilisi
İnşaat Hizmetleri Yetkilisi 

Yukarıda adı geçen pozisyonlara niteliklere uygun olan personeller alınacak. Sizde yukarıda adı geçen pozisyonlara başvurmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilir, gerekli nitelikleri öğrenebilir ve kendi profiliniz ile söz konusu yayınlanan iş ilanına öz geçmiş bırakabilirsiniz.

https://kariyer.ziraatkatilim.com.tr/ilan/site.aspx