Ziraat Bankası Memur Personel Alımları 2015 Ziraat Bankası bankacı olmak isteyen bir çok kişiyi sevindirecek ilan çıkarttı. Ziraat Bankası memur personel alımlarına 2014 te olduğu gibi 2015'te de alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Ziraat Bankası memur personel alımı gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere belirli şubelerine ve farklı illerde, 35 adet Müfettiş Yardımcısı, 15 adet Avukat ve 100 adet Uzman Yardımcısı olmak üzere toplamda 150 adet Memur Personel alımı gerçekleştiriyor. Sizde Ziraat Bankası bünyesine dahil olarak iyi bir kariyer fırsatı yakalayabilir ve kariyerinizi Ziraat Bankası bünyesinde geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ziraat Bankası ailesine katılmak için farklı pozisyonlara dahil olmak için, alt kısımda verilmiş olan kısa açıklamaları iceleyerek, dilediğiniz pozisyona ait bağnatıyı kullanarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve ilana çıkartmış olduğu pozisyonlara başvuruda bulunabilirsiniz. Tabi ki alımlar Ziraat Bankasının düzenlemiş olduğu sınav ile belirlenecektir.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI

Bankamız Teftiş Kurulu’nda görevlendirilmek üzere 35 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır. Görev Tanımı: Müfettiş Yardımcıları Bankamız Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde görev yapmaktadır. Teftiş Kurulu Başkanlığı, Banka Üst Yönetimine banka faaliyetlerinin Kanun ve ilgili diğer mevzuat ile banka içi strateji, politika, ilke ve hedefler doğrultusunda yürütüldüğü ve iç kontrol - risk yönetimi sistemlerinin etkinliği ve yeterliliği hususunda güvence sağlar. Bu çerçevede, Teftiş Kurulu Başkanlığı yurtiçi ve yurtdışı tüm şubeleri, Genel Müdürlük birimleri ile bağlı ortaklıklar ve iştirakleri mahallinde ve merkezden denetlemektedir. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak içi ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı Alımı 2015

UZMAN YARDIMCISI İŞE ALIM KOŞULLARI

Yurtiçinde 1.693 şubesi ile yurtdışında ise şube ve iştirakleri ile 16 ülkede 84 noktada faaliyet gösteren, 24.096 çalışanıyla, Türkiye’nin büyük projelerinin finansmanında yer alan, aktif büyüklük ve karlılık açısından 1. sırada bulunan Bankamızın, İstanbul’daki Genel Müdürlük Birimleri ile Kurumsal ve Girişimci Şubelerinde görevlendirilmek üzere; 100 Uzman Yardımcısı istihdam edilmesi planlanmaktadır. Uzman Yardımcıları Türkiye’nin en köklü Bankacılık Okulu’nda eğitime tabi tutulduktan sonra göreve başlatılacaktır. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak içi ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı Alımı 2015

AVUKAT İŞE ALIM KOŞULLARI

Bankamız Hukuk Müşavirliği ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere 15 Avukat istihdam edilmesi planlanmaktadır. Görev Tanımı: Bankamız Avukatları Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcılığı bünyesinde görev yapmaktadır. Bankanın her türlü alacaklarının idari ve yasal yollarla tahsil ve tasfiye sürecinin yürütülmesi, karşılaşılan hukuksal sorunlar hakkında görüş, yetki ve talimat verilmesi, sözleşmeli avukatlarla koordinasyon işlemlerini yürütürler. Ayrıca; bankacılık faaliyetlerine ilişkin hukuki düzenlemelerle ilgili gerekli araştırma ve değerlendirmelerin yapılması ve bu kapsamda gerekli bildirimlerde bulunulması; müşteriler, Banka personeli ve diğer şahıslar ile yaşanan her türlü hukuki uyuşmazlığın takip edilmesi ve sonuçlandırılması, gereken hallerde yasal yollara müracaat edilmesi ve Bankanın adli/idari merciler nezdinde temsil edilmesi de Bankamız Avukatlarının görevlerindendir. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak içi ve başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Avukat Alımı 2015

Editör: TE Bilisim