Kamu bankaları arasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda Varlık Fonu Yönetim Anonim Şirketine devir edilen Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz hafta resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna memur alımı ilanı duyurusu yapıldı.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuru ile farklı pozisyonlar için toplam 255 kişilik banka memuru alımı yapılacağı belirtildi. Adaylar müracaatlarına 5 Haziran 2017 tarihi itibari ile başladı ve başvurular 23 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek. Peki Ziraat Bankası hangi pozisyonlar için 255 kişilik memur alımı yapıyor. Ziraat Bankası 255 memur alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: Ziraat Bankası

Alınan Memur Sayısı: 255

Farklı Pozisyon Sayısı: 5 Pozisyon

Başvuru Tarihleri 5 Haziran - 23 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Ziraat Bankası 5 farklı pozisyon için 255 memur alımı ilanını yayımladı. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Uzman Yardımcısı
Servis Görevlisi
İş Analisti
Avukat
Sistem Mühendisi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Ziraat Bankası toplam 255 kişilik banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Müracaat edecek olan adayların 5 Haziran - 23 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Ziraat Bankası uzman yardımcısı, servis görevlisi, iş analisti, avukat ve sistem mühendisi kadrolarına alım yapılan 255 kişilik memur alımı başvurusu ve aranan şartlar hakkında bilgi edinmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/qkkcsU
ARANAN ŞARTLAR VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim