Geçtiğimiz haftalarda Ziraat Bankası resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 255 kişilik memur alımı yapacağını kamuoyuna ilan etmişti.

Buna göre Ziraat Bankası 255 kişilik memur alımı başvuruları 5 Haziran 2017 tarihinde başladı ve adayların 23 Haziran 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki Ziraat Bankası 255 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılıyordu ve detaylar nelerdir.

DETAYLAR

Alım Yapan Banka: Ziraat Bankası

Alınan Memur Sayısı: 255

Farklı Pozisyon Sayısı: 5 Pozisyon

Başvuru Tarihleri 5 Haziran - 23 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

5 farklı pozisyon için Ziraat Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 255 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Uzman Yardımcısı
Servis Görevlisi
İş Analisti
Avukat
Sistem Mühendisi

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar için 255 memur alımı yapılmakta olup adayların 23 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Ziraat Bankası toplam 255 memur alımı yapıyor. Peki adaylar uzman yardımcısı, servis görevlisi, iş analisti, avukat ve sistem mühendisi kadroları için nasıl müracaatlarını gerçekleştirebilecek. Buna göre adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek Ziraat Bankası 255 banka memuru alımı ilanına müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/qkkcsU
ARANAN ŞARTLAR VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN