Ziraat Bankası;  banka personeli, idari işler, bilgi işlem kadroları ile yardımcı hizmetler kadrolarında istihdamlar için son gelişmeleri aktarıyoruz. Diğer yandan özel bankalardan İşbankası, Finansbank Akbank İŞKUR üzerindne bankacı alım ilanları açıklamaları detayı aşağıda;

Ziraat Bankası alımlarında adaylar T.C. vatandaşı olması, yaş şartında en fazla 30 yaşında olmaları, fakültelerin lisans bölümlerinden uygun olan bölümlerden mezun olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları isteniliyor. Diğer şartlarda;  sağlık şartları ile TCK 53. maddede belirtilen taksirli suçlar hariç olmak üzere 6 aydan fazla hapis cezası almamış olmaları, erkek adayların askerliğini tamamlamış, ertelemiş ya da muaf olmaları gerekmektedir. Başvurularda KPSS şartı aranmıyor, Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak olan yazılı sınavdan başarılı olmaları gerekmektedir.

Son olarak 2019 yılında Ekim ayında Ziraat işe alım sınavı gerçekleştirdi. Müfettiş yardımcısı, avukat alımı mülakat sonuçlarında asil ve yedek adaylar belirlenerek bankalarda alım süreci tamamlandı. Adaylar 2020 yılında yeni alımlar için beklemeye başladı.

KARİYER OLANAKLARI;

Banka tarafından yapılan resmi açıklamada Türkiye’nin en köklü bankası konumunda olan Ziraat’ta görev almak isteyenler için yaptığı açıklamada; personellerin dikey kariyer ile yatay kariyer fırsatları sunuldu belirtildi. Görevde yükselme ve unvan değişikli sınavlarına girme şartları taşıyan adaylar için kariyer imkanları sunuluyor.

2020 YILI BANKACI ALIMLARI;

Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank ülke genelindeki şubelerindeki kadrolardan; büro memuru, satış personeli, üniversite öğrencilerine yönelik olarak yarı zamanlı personel alımı yapıyor. Normal statüde, engelli statüsünde çok sayıda istihdamlar için başvurular gerek İŞKUR üzerinden ve kariyer portalları üzerinden ve bankaların resmi kanallarından başvuru yapılabiliyor.

İlgili Haber: İşbankası ile Finansbank İŞKUR alım ilanları

Editör: TE Bilisim