İki farklı banka tarafından yayımlanan ilanlarda, tecrübeli ve tecrübesiz olmak üzere gişe ve büro görevlisi pozisyonlarında görev alacak banka memuru personel alımları yapılacaktır. Yürütülen banka memuru personel alımlarında adayların taşıması gereken şartlar; 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olmak, başka bir banka görevineyken disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olmak, dış görünüşüne ve mesai saatlerine dikkat edecek olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

ANADOLUBANK

Yayımlanan bu ilanlarda Anadolubank Gişe Asistanı kadrosu için, işi yerinde öğrenmek isteyen, bankacılık alanında kariyer hedefleyen yeni yeteneklerin arandığı bilgisi verildi. Yayımlanan ilanda kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen adayların başvurularının alınacağı, erkeklerde 28 yaş, kadınlarda ise 26 yaş sınırının bulunduğu aktarıldı. Ayrıca erkek adaylar için askerlik hizmetinin de tamamlanmış olması gerekmektedir.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan duyuruda ise Gezici Gişe Yetkili Yardımcısı kadrosunda görev alabilecek, belirtilen ilan niteliklerine uygun ekip arkadaşlarının arandığı aktarıldı. Yapılacak alımlarda, kabul edilen bu kişiler bankaların tüm şubelerinde görevlendirilebilmekte olup, farklı görev yerleri çıkabilmektedir. Bu noktada yapılan alımlarla alakalı diğer bilgilere aşağıdaki bağlantılaran ulaşım sağlayabilirsiniz. İki ilan için de lisans mezunu adayların başvuruları kabul edilebilmektedir.

ANADOLUBANK> TIKLAYIN

FİNANS KATILIM> TIKLAYIN

DİĞER BANKALARIN ALIMLARI İÇİN> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim