Türkiye'nin kamu bankalarından bir tanesi olan Vakıfbank 1954 yılında Vakıf kaynaklarını en iyi şekilde ekonomik kalkınma İhtiyaçlarını kullanmasına yönelik olarak kurulmuş ve Türkiye'nin gerek tasarruf düzeyini arttıran gerek çağdaş bankacılık hizmetlerinde öncü konumunda bulunmuştur. Bankanın yaptığı çalışmalar ile Türkiye'nin en önemli kamu bankalarından bir tanesi haline gelmiştir. Eğitim düzeyinde lise önlisans ve Lisans mezunu olarak ya da herhangi bir alanda yüksek lisans eğitimini tamamlamış olan adaylar mesleğini bankacılık alanında ilerletmek ya da iş değişikliği yaparak bankacı olmak isteyenlere özel olarak bazı detayları aktarıyoruz. Vakıfbank personel alım ilanları için online başvuru yöntemini tercih ediyor ve ihtiyaç bulunan kadrolarda başvuru yapan adayları görüşmeye ve değerlendirme sürecine dahil etmektedir.

VAKIFBANK İŞ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank bankacılık alanındaki kadrolarında, gişe görevlisi, güvenlik görevlisi, satış danışmanı, banka müfettişi, servis yetkilisi uzmanı, banka müfettiş yardımcısı kadrolarında başvuru yapmak isteyen adaylar bankanın bu kadrolarda personel ihtiyacı olması halinde değerlendirilmek üzere başvurularını gönderebilecekler.

BAŞVURU ADIMLARI;

https://kariyer.vakifbank.com.tr/ adresi üzerinden üye ol butonuna basmak ve ad, soyad, şifre, e-posta, T.C. kimlik No, doğum tarihi, güvenlik kodu bilgilerini girmek ve ardından gönder butonuna basmak gerekmektedir.

Üye olunmasının ardından T.C. kimlik numarası ve şifre, güvenlik kodunun girilmesi ile giriş butonuna basmak gerekmektedir.

T.C. kimlik numarası, şifre ile giriş yapılmasının ardından, eğitim bilgileri, iş tecrübe bilgilerinin girilmesi gerekmekte ve başvuru ekranındaki adımların tamamlanmasının ardından başvuru gönder demek yeterli olacak.

Lise, Önlisans, Lisans ve Yükseklisans mezunu olmak, yaş şartında 18 yaşını doldurmuş olmak ve 19 yaşından gün almış olmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim