Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankalarından bir tanesi olan Vakıfbank her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı yapmaktadır. Alımlar boş bulunan kadrolar için yapılmakta olup genel olarak duyurular bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yapılan duyuru ile Vakıfbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Bu pozisyonda görev almak isteyen adaylar Müfettiş Yardımcılığı Sınavına girmesi ve adaylar arasından yüksek puan alması gerekmektedir.

Kimler Başvurubilir

Vakıfbank resmi internet sitesi aracılığı ile müfettiş yardımcılığı sınavı yapacağını ve bu sınavdan alınan puana göre müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Peki bu alım ilanına kimler başvurabilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamaları
Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamalar
4 yıllık üniversite mezunu olmak
Adayların 26.02.1989 ve sonraki bir tarihte doğmuş olmaları
Seyahat engeli bulunmamak

Yukarıda belirtilen nitelikler Vakıfbank tarafından aranan şartlar arasında yer almaktadır. Bu şartlara uyum sağlayan adayların tamamı başvuru yapabilmektedir. Sınava girecek olan adaylar (GENEL YETENEK, EKONOMİ, YABANCI DİL, HUKUK, MÜHENDİSLİK, MUHASEBE, MALİYE, BİLGİSAYAR) konularına hazırlıklı olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyenler 10 Ocak 2017'ye kadar başvuru yapabilir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Editör: TE Bilisim