Vakıf Katılım Bankası'na yeni mezun bankacı personel alımı yapılacak! My Talent Programı kapsamındaki açıklanan ilanın detayları şu şekilde açıklandı

Türkiye'nin katılım bankaları arasında bulunan Vakıf katılım Bank 2015 yılında kurularak 2016 yılında Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından faaliyete başlamış olan en genç bankalar arasında bulunuyor. Bu kapsamda personel kadrolarındaki eksikliği gidermek için her geçen gün yeni istihdamlar oluşturuyor. Vakıf Katılım Bankası yeni açıkladığı bankacı personel alımı ilanında üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş genç mezunları işe alacak. Bu kapsamda mezun olup herhangi bir iş tecrübesi olmayan adaylarda başvurularını tamamlayabilirler.

VAKIF KATILIM BANKASINA TECRÜBESİZ PERSONEL ALIMI; 

Vakıf Katılım Bankası iş ilanlarına kimler başvurabilecek adayların yeni mezun olanlar ya da mezun olduktan sonra üzerinden bir yıl geçenler başvuru yapabilecekler. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik fakültelerinden mezun olanlar başı yapabilecek. Iyi derecede yabancı dil İngilizce bilenler başvuru yapabilecek. Yeni bir şeyler öğrenmek isteyen herkes başvuru yapabilecek. Problem çözme yeteneği bulunan ve açıklanan ilanda ki özel şartları sahip olan adaylar açıklanan ilana başvuru yaparak Vakıf Katılım Bankası'nda göreve başlayabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? Adaylar online olarak başvuru adımlarını https://bit.ly/33ZbdcT adresi üzerinden tamamlayabilirler.

SEÇİM AŞAMASI;

İlk adım video Ön Mülakatı ile gerçekleşecek.
Adaylara yönelik olarak online sınavlar,
Banka tarafından değerlendirme merkezi uygulamaları yapılacak.
Bilgi Teknolojileri adayları için farklı bir deneyim; Hackathon
2. mülakat sınavı İnsan kaynakları tarafından yapılacak ve bu aşamadan olumlu geçen adaylar için
Son olarak üst yönetim Mülakatı yapılarak.
Kazanan adaylara İş teklifi yapılacak.

KAMU BANKALARINDAN BANKACI ALIM İLANLARINDA ARTIŞ VAR;

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan ilana göre Halkbank ve Ziraat Bank gişe görevlisi,müfettiş, ve uzman yardımcısı kadrolarında sınav ilanı açıkladı. Kamu bankalarının ihtiyaç bulunan kadrolarında yeni alımlar yapılacak. Adayların öncelikle yazılı sınavlarda başarılı olmaları gerekli olacak.

Editör: TE Bilisim