Banka Personel alımı iş ilanları yayımlandı. 2021 yılı gelmesi ile Bankalar Personel Alımlarına başladı.

Ülkemizde işsizlik sebebi ile milyonlarca kişi mağdur oluyor. Bir çok kişi Kamuda çalışmak istese de Bankaların personel Alımı ilanları oldukça ilgi görmektedir. Bu yönde ülkemizde bulunan bazı bankalar bünyelerindeki eksikliği karşılamak amacı ile binlerce Banka Personel Alımı yapılacak. 2021 Yılı Banka Personel Alımı ilanlarına göre Deneyimli veya Deneyimsiz adayların başvuru yapabileceği Banka İş İlanları hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

2021 YILI BANKA PERSONEL ALIMI KADROLARI:

Bankalara personel alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak alanda eğitimini tamamlamış olmak, Alanına göre ilgili tecrübe sahibi olmak şartları aranacak.

AKBANK 2021 PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU:

Akbank Deneyimli deneyimsiz adaylar içerisinden 39 farklı iş ilanı yayımladı. Alımlar farklı kadrolarda olmak üzere Akbank Bankacılık Merkezi, Sabancı Center birimlerine yapılacak. Bu yönde Uzman, Gişe Personeli, Bilişim Personeli, İş Mimarı, Yönetici, Müfettiş gibi alanlarda yapılacak.

Akbank Personel İş Başvuru Ekranı: https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

ANADOLUBANK 2021 İŞ İLANLARI:

Anadolubank kariyer adresi üzerinde yayımladığı ilan ile Ankara ve İstanbul illerinde alım yapacak. Alımlar Yazılım Geliştirme Uzmanı ve Kurumsal Ticari Kobi Bankacılık alanlarında yapılacak.

Anadolubank Personel Başvuru Ekranı: https://www.kariyer.net/firma-profil/anadolubank-3037-22380

TEB 2021 PERSONEL İŞ İLANLARI:

TEB Kariyer adresi üzerinde ilanlar yayımladı. 42 Farklı iş ilanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Dijital Pazarlama Yöneticisi, Satış Temsilcisi, Mühendis, Bilişim Personeli, Analist, Şoför, Analist, Müşteri İletişim Temsilcisi gibi alanlarda 2021 yılı Personel Alımı yapılacak.

TEB İş İlanları ve Başvuru Ekranı: https://www.kariyer.net/firma-profil/teb-turk-ekonomi-bankasi-1126-1370

YAPI KREDİ 2021 İŞ İLANLARI:

Yapı Kredi bankası bünyesine 2021 yılı için 4 farklı alanda personel alacak. Adaylar başvurularını, Direkt Satış Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi kadrolarında alım yapılacak. Alımlar, İzmir, İstanbul, Kocaeli alanlarında alım yapılacak.

Yapı Kredi İş İlanları Sayfası: https://www.kariyer.net/firma-profil/yapi-kredi-2108-12166

ATERNATİF BANK PERSONEL 2021 İŞ İLANLARI:

Alternatif bank personel alımı için 19 farklı ilan ile personel alımı yapacak. Alımlar, Analist, Makam Şoförü, Pazarlama Yönetmeni, Avukat, Genel başvuru gibi alanlarda personel alımı yapılacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacak.

Alternatifbank 2021 İş İlanları Sayfası: https://www.kariyer.net/firma-profil/alternatif-bank-1244-2667

BURGAN BANK TÜRKİYE İŞ İLANLARI:

Burgan Bank yılı için 19 farklı iş ilanı yayımladı. Alımlar Müşteri Temsilcisi, Müdür Yardımcısı, Yönetici, Yönetici Asistanı, Uzman, Yönetici, Yazılım uzmanı gibi kadrolarda alım yapılacak.

Burgan Bank Personel Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/burgan-bank-a-s-17959-8735

QNB FİNANASBANK 2021 YILI İŞ İLANLARI:

QNB Finansbank personel alımı için 14 farklı iş ilanı ile ilan yayımladı. Engelli ve normal statüde olan adaylar başvuru yapabilecekler. Alımlar, genel başvuru, Satış Temsilcisi, Müşteri Danışmanı alanlarında farklı kadrolarda Banka Personel alımları yapılacak.

QNB Finanasbank Personel İş Başvuruları: https://www.yenibiris.com/firma/qnb-finansbank/is-ilanlari/7227

GARANTİ BBVA 2021 YILI İŞ İLANLARI:

Garanti BBVA bünyesine 2 farklı kadro ile personel alımı yapılacak. Alımlar, İş Geliştirme ve Proje Yönetimi Yönetmeni ve Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkiler Yöneticisi alımı yapılacak. Alımlar İstanbul illerinde yapılacak.

Garanti BBVA Personel İş İlanı Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/garanti-bbva-5100-29983

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI:

Albaraka Türk Katılım bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 17 farklı ilan ile alım yapılacak. Alımlar farklı illerde yapılacak olup, Test Uzmanı, Servis Yöneticisi, Bilgi Güvenlik uzmanı, Teknik Destek Personeli, İş Analisti, Genel Başvuru ve Engelli personel alanlarında alım yapılacak.

Albaraka Türk Katılım Bankası İş İlanları: https://www.kariyer.net/is-ilanlari?newProfile=1/#&fpi=17235&hc=T

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI 2021 PERSONEL ALIMLARI:

Kuveyt Türk Katılım Bankası yayımladığı ilanlar ile bünyesine 2021 yılında 26 farklı iş ilanı ile banka personeli alımı yapacak. Alımlar Analist, Engelli Personel, Hukuk Takip personeli, Uzman, Gişe Yetkilisi gibi alanlarda personel alımı yapılacak.

Kuvey Türk Katılım Bankası İş Başvuru Sayfası: https://www.katilbize.com/w/kt/ilan/site.aspx

TÜRKİYE FİNANAS KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMLARI:

Bankaya yayımlanan ilanlara göre farklı kadrolarda 2021 yılı için personel alımı yapılacak. Başvurular Elektronik ortamda yapılacak.

Başvuru Ekranı: https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/insan-kaynaklari/IseAlimKariyerveStaj/Sayfalar/ise-alim.aspx

VAKIFBANK 2021 İŞ İLANLARI:

Vakıfbank Personel alımları devam ediyor. 2021 yılı için başvurular genel başvuru adı altında yapılacak. Adaylar gönderecekleri CV ile boş pozisyon oluşması durumunda başvuru yapabilecekler.

Vakıfbank Personel Alımı İş İlanları Başvuru Ekranı: https://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127

Yeni Banka personel alımı ilanlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA