Türkiye Finans Katılım Bankası her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Genel olarak alımlar kurum sınavları ile alınmakta ve personeller sözlü mülakatlara tabii tutulmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanına şube kurmaya çalışan ve müşteri sayısını geliştirmeye çalışan Türkiye Finans Katılım Bankası televizyon, internet ve gazete reklamları ile marka değerini daha da artırmaya çalışmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankasından yayınlanan yeni bildiri ile Müfettiş Yardımcısı Alımının yapılacağı duyuruldu.

Kimler Başvurabilir

Türkiye Finans Katılım Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Peki bu pozisyona başvurmak isteyen adayların hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Tecrübeli, tecrübesiz
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı
Adli sicili temiz
Sağlığı iş yapmasına engel olmayan
Üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun
en az 1990 doğumlu ve üzeri
İngilizceyi iyi bilmek
Analitik düşünceye sahip
Potansiyeli yüksek
Yoğun çalışmaya uygun
Ekip çalışmasını seven ve motive edici

Yukarıda ki niteliklere uyan adaylar söz konusu kadro için başvuru yapabilir. Yazılı sınav tarihi 17 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul'da yapılacak olup başvuru yapan adaylara sınav öncesinde gerekli duyurular yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar öz geçmiş formlarını 8 Temmuz 2016 tarihine kadar ilgili yere yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar aşağıda sunulmuş olan linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-mufettis-yardimcisi-1598302?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1598302&refno=29477_4594
Editör: TE Bilisim