2005 yılından itibaren Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet gösteren bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından ilgili kariyer sitesi üzerinden güncel iş ilanları yayınlanmakta olup farklı pozisyonlar, farklı illerde bankanın şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacaktır. Banka tarafından hali hazırda 62 pozisyon için iş ilanına çıkılmış olup ilana çıkılan bazı ilanlara yönelik detaylar ve diğer bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Gişe Yetkilisi

Banka tarafından başta İstanbul olmak üzere farklı iller kapsamında gişe yetkilisi alımı yapılacak olup adayların Üniversitelerin dört yıllık örgün lisans eğitimi veren İ.İ.B.F., S.B.F., İşletme veya İktisat Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler,Bankacılık/Finans vb. Bölümlerinden mezun olan, 01.01.1993 ve sonrası doğan, MS Office programlarını bilen, askerlik ile ilgilisi olmamak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Girişimci Bank. Yönetmen Yrd.

Pozisyon için adaylardan Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak,Bankaların Perakende / Girişim pazarlama kadrolarında en az 3 yıl tecrübe sahibi olmak, Tercihen Bes, Segem, SPK lisansına sahip olmak,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır.

Müşteri İşlemleri

İlgili kadroya başvurmak isteyen adayların 4 yıllık İİBF bölümlerinden mezun olmak, tercihen gişe pozisyonunda deneyimli, bankanın vizyon ve misyonunu temsil edebilecek,Diyarbakır'da ikamet eden/ edebilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Perakende Portföy Yetkili – Yöneticisi

Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak,Bankaların Perakende pazarlama kadrolarında en az 3 yıl tecrübe sahibi olmak, Tercihen Bes, Segem, SPK lisansına sahip olmak,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartları ile alım yapılacaktır.

İş Sürekliliği ve Bilgi Güvenliği Uzmanı

İlgili kadroya başvuru için adaylardan mühendislik bölümlerinden mezun olmak, tercihen iş sürekliliği alanında tecrübeli olmak, bilgi güvenliği konularına ilgi duymak, iyi derecede İngilizce bilmek, tercihen ISO 22301 LeadAuditor sertifika sahibi olmak şartları aranmaktadır.

Diğer İlanlar ve Başvuru

Banka tarafından Müşteri İşlemleri Yetkilisi, Genel Müdürlük Kontrolleri Kontrolör Yardımcısı, Mim Planlama ve Raporlama Yönetici Yrd., Girişimci Bankacılık Yönetmeni, Yönetim Kurulu Raportörlük Yetkilisi gibi 62 kadroda alım yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar https://bit.ly/2DsfUAV adresinden ilgili ilanlara erişebilir, online başvuru yapabilir.